کارگروه تخصصی مربیان عقیدتی سیاسی بسیج برگزار شد.
در این کارگروه که در دفتر امام جمعه محترم شهرستان زرندیه و با حضور مربیان عقیدتی سیاسی ناحیه مقاومت بسیج زرندیه برگزار شد در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین عبداله پور ضمن عرض خیر مقدم خدمت مربیان گرامی به اهداف برگزاری این کارگروه پرداخت و در ادامه امام جمعه محترم شهر زاویه حجت الاسلام حسن باقری به بررسی موانع پیش رو در تحقق و اجرای امر به معروف و نهی از منکر پرداختند و آن را به دو بخش درونی و موانع برونی تقسیم کردند.
الف )بررسی موانع درونی :
1- جهل و نادانی: یکی از موانع درونی تحقق و اجرای امر به معروف و نهی از منکر می باشد و وظیفه اول ما دادن بصیرت و آگاهی برای فرد جاهل است.
2- تعصب: یکی دیگر از موانع درونی تحقق و اجرای امر به معروف و نهی از منکر (تعصب قومی ، شغلی و...) بطوریکه تعصب یکی از صفات انسان های جاهلیت است.
3- تکبر و غرور: یکی دیگر از موانع تحقق و اجرای امر به معروف و نهی از منکر است بطوریکه چنین افرادی زیر بار امر به معروف و نهی از منکر و سایر دستورات دین نمی روند.
4- خوردن لقمه حرام : چنین افرادی چون دلشان سیاه شده امر به معروف و نهی از منکر در آنها اثر نمی کند بطوریکه امام حسین (ع) هر چه در روز عاشورا موعظه کرد موثر نبود و خود امام اشاره به خودن لقمه حرام لشکر عمر سعد می کند و این نشان می دهد که لقمه حرام طوری اثر می گذارد که حرف امام معصوم نیز بر آن اشخاص اثر نمی گذارد.
ب) بررسی موانع بیرونی
1- جو سازی ها و دشمنی ها بر علیه افراد: بطوریکه راجع به حضرت امیر (ع) آن قدر تبلیغ سوء کردند که مردم بعد از شهادت می گفتند که مگر علی نماز می خواند.
2- تعارضات: یعنی حرف به عنوان مثال خانواده جوری باشد و بیرون از خانواده جور دیگر باشد ، در مدرسه رفتار جوری باشد و در خانواده جور دیگری باشد اگر مدرسه و خانواده هماهنگ باشند امر به معروف و نهی از منکر تاثیر می گذارد در غیر این صورت کارساز نمی باشد.
3- طاغوت : هر چه که غیرخدایی باشد(الذین یسدون عن سبیل الله) سد و مانع راه خدا می شود و نمی گذارد معروف برپا و منکر برچیده شود.
4- فقر اقتصادی : (الفقر و موت الاکبر) جامعه ای که در آن فقیر باشد نمی شود امر به معروف و نهی از منکر کرد. ابتدا باید فقر را از جامعه برطرف کرد و سپس امر به معروف و نهی از منکر کرد تا تاثیر بگذارد. فلیعبدوا رب هذا البیت الذی امنهم من جوع و امنهم من خوف
در انتها نیز سایر مربیان نظرات و پیشنهادات خود را به مباحث مطروحه ، مطرح نمودند.
نظرات سایر مربیان :
1- وجود ماهواره به عنوان یک طاغوت باعث تسلط طاغوت و افکار آن بر مردم و خانواده های ما و باعث به وجود آمدن منکر های زیادی مانند فساد اخلاقی ، فساد خانوادگی ، فساد اجتماعی و ...
2- نحوه مبارزه با این منکر اشاره شده (ماهواره) به عنوان مظهر فساد و فحشا و منکر در جامعه و از دیدگاه قرآن همان نماز به عنوان تنها راه و یا بهترین راه برخورد با فساد و فحشا می باشد. اگر به فکر احیای واقعی نماز و پر رنگ کردن نماز باشیم می توانیم در جنگ بین نماز و فحشا ، نماز به پیروزی برسد. و حضور مسئولین در نماز جمعه به عنوان گل سرسبد نماز در منطقه یکی از عوامل موثر در ترویج نماز بین مردم عام می شود.
3- ترویج نماز در خانه و مدارس و ادارت .
4- اعتیاد و ورود جوانان در فضای شبکه های اجتماعی
5- اهمیت ویژه دادن به محصولات فرهنگی (فیلم ها ، بازی های رایانه ای و...)و تاثیر آنها بر دانش آموزان کم سن و سال
6- و...